fbpx

Tietopankki

Tämä tietopankki on Rusetti ry:n vammaisille naisille ja tytöille sekä naiseksi identifioituville vammaisille henkilöille tarkoitettu naiserityinen sivusto. Rusetti ry kartoitti vuoden 2020 lopussa jäsenkyselyllä, mitä asioita sivuston tulisi sisältää. Jäsenistön vastaukset on kiitoksin huomioitu.

Tietopaketti täydentyy jatkuvasti ja jäsenistön toiveet ovat yhä tervetulleita. Mikäli etsimääsi naiserityistä tietoa ei löydy, voit lähettää kysymyksen tai toiveen uudesta aiheesta alla olevalla Ota yhteyttä -lomakkeella tai sähköpostilla toimisto(at)rusettiry.fi. Lupaamme vastata kysymykseesi kymmenen päivän sisällä ja laittaa ehdotuksesi korvan taakse myöhempiä toimenpiteitä varten.

Vammaisten henkilöiden sosiaaliturvaan, vammaispalveluihin tai Kelan etuuksiin voit tutustua THL ylläpitämään Vammaispalvelujen käsikirjaan tai vuosittain netissä julkaistavaan Järjestöjen sosiaaliturvaoppaaseen.

Tehdään yhdessä tästä kaikkia tytöiksi ja naisiksi identifioituvia vammaisia henkilöitä mitä parhaiten palveleva tietopankki!