fbpx

Keskustelukortit

Keskustelukorttien kuvituskuva

TULOSTUSOHJE:

Avaa molemmat tiedostot koneellesi alla olevista painikkeista (keskustelukortit ja ohjeet). Voit tarvittaessa tallentaa ne koneellesi.

Tulosta kortit tavalliselle paperille. Taita paperi katkoviivaa pitkin, näin paperia ei tarvitse leikata ja tulostetuista korteista tulee ”kaksipuoleisia”.

Ohjeista löydät keskustelukorttien käyttöohjeet sekä vetäjän materiaalin lisätietoineen.

HYVÄIKÄISTEN KESKUSTELUKORTIT

Keskustelukortit hyväikäisille vammaisille naisille

Rusetin VEERA-hanke julkaisi 9.12.2022 keskustelukortit hyväikäisille vammaisille naisille. Korttien avulla on tarkoitus herättää keskustelua sellaisista hyväikäisen vammaisen naisen elämään liittyvistä asioista, joita kaikki pohtivat tahoillaan, mutta niistä harvoin uskalletaan puhua ääneen.

Kortit on jaettu kolmeen teemaan: arki, hyvinvointi ja tunteet. Keskustelukortteja voidaan käyttää esimerkiksi ryhmissä.

Hyväikäinen -termi on syntynyt VEERA-hankkeessa ja sillä viitataan hyvään ikään ehtineeseen ja jo paljon elämässään nähneeseen naiseen. Korttien aiheet ovat valikoituneet työryhmän keskustelujen pohjalta, jonka jäsenet ovat olleet hyväikäisiä eri tavoin vammaisia naisia.

Antoisia keskusteluja korttien parissa!

Kortit ja ohjeet on ladattavissa sekä tulostettavissa maksutta. Rusetin toimistolta voi kysellä paineittuja kortteja, joita on saatavilla rajallinen määrä. Keskustelukortit ovat maksuttomat. Painettuja korttipakkoja tiedustella ottamalla yhteyttä toimisto(at)rusettiry.fi