fbpx
Keskustelukorttien kuvituskuva

TULOSTUSOHJE:

Avaa molemmat tiedostot koneellesi alla olevista painikkeista (keskustelukortit ja ohjeet). Voit tarvittaessa tallentaa ne koneellesi.

Tulosta kortit tavalliselle paperille. Taita paperi katkoviivaa pitkin, näin paperia ei tarvitse leikata ja tulostetuista korteista tulee ”kaksipuoleisia”.

Ohjeista löydät keskustelukorttien käyttöohjeet sekä vetäjän materiaalin lisätietoineen.

Keskustelukortit ovat maksuttomat. Painettuja korttipakkoja on muutamia ja niitä voi tiedustella ottamalla yhteyttä veera@rusettiry.fi

HYVÄIKÄISTEN KESKUSTELUKORTIT

Keskustelukortit hyväikäisille vammaisille naisille

VEERA-hanke on julkaissut 9.12.2022 keskustelukortit hyväikäisille vammaisille naisille. Korttien avulla on tarkoitus herättää keskustelua sellaisista hyväikäisen vammaisen naisen elämään liittyvistä asioista, joita kaikki pohtivat tahoillaan, mutta niistä harvoin uskalletaan puhua ääneen.

Kortit on jaettu kolmeen teemaan: arki, hyvinvointi ja tunteet. Keskustelukortteja voidaan käyttää esimerkiksi ryhmissä.

Kortit ja ohjeet on ladattavissa sekä tulostettavissa maksutta. VEERAlta voi kysellä paineittuja kortteja, joita on rajallinen määrä.

Hyväikäinen -termi on syntynyt VEERA-hankkeessa ja sillä viitataan hyvään ikään ehtineeseen ja jo paljon elämässään nähneeseen naiseen. Korttien aiheet ovat valikoituneet työryhmän keskustelujen pohjalta, jonka jäsenet ovat olleet hyväikäisiä eri tavoin vammaisia naisia.

Antoisia keskusteluja korttien parissa!

Selda Demirtas ja Anni Täckman
VEERA-hanke

Share This