fbpx

Tervetuloa syyskokoukseen!

marras 3, 2023

Kutsu Rusetin syyskokoukseen 26.11.2023 on lähetetty jäsenille to 2.11.2023

Vammaisten naisten valtakunnallinen yhdistys – Rusetti ry:n sääntöjen 6§:n mukainen syyskokous järjestetään hybridinä sunnuntaina 26.11.2023 klo 15.00–17.00. Kokousta ennen kahvi- ja teetarjoilu klo 14.30 alkaen.

Kokous järjestetään Helsingissä, Hotelli Scandic Parkissa. Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöuudistus ja sääntöjen 6§:n mukaiset henkilöjäsenvalinnat ja muut syyskokouksessa käsiteltävät asiat.

Kokoukseen ilmoittautuminen ke 22.11.2023 mennessä. Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet sekä kokouksen asiakirjat löydät tapahtuman sivulta täältä >>

 

TERVETULOA!
Helsingissä, 24.10.2023

Marja Pihnala Anni Täckman
Puheenjohtaja Järjestöpäällikkö

Vammaisten naisten valtakunnallinen yhdistys – Rusetti ry

 

 

Kiinnostaako Rusetin hallitukseen hakeminen?

Syyskokouksessa Rusetille valitaan sekä uusi puheenjohtaja että hallituksen jäseniä erovuoroisten tilalle. Kiinnostaako sinua vammaisten naisliikkeen paraatipaikka? Rusetin hallituksessa pääsee tekemään tärkeää työtä vammaisten naisten aseman ja hyvinvoinnin parantamiseksi.

Jos haluat hakea Rusetin puheenjohtajaksi tai hallituksen jäseneksi, voit toimittaa Rusetin toimistolle esittelytekstin ja -kuvan itsestäsi jo ennen syyskokousta. Esittelytekstissä voit kertoa itsestäsi ja siitä, millaista osaamista voisit Rusetin hallitukseen tuoda. Lähetä esittelytekstisi ja -kuvasi Rusetin toimistolle osoitteeseen toimisto@rusettiry.fi 19.11. mennessä, esittelyt lisätään Rusetin verkkosivuille 20.11. Otsikoi meilisi ”Haku Rusetin hallitukseen/puheenjohtajaksi”. Esittelyn lähettäminen ei tietenkään ole pakollista, vaan ehdokkaaksi voi asettua myös kokouksen aikana!