fbpx

Tervetuloa Rusetin uudistetuille nettisivuille!

syys 1, 2023

Rusetin toimistolla on käynyt koko kevätkauden kova vilinä VEERA-hankkeen loppumisen, uuden STEA-avustuksen saamisen, järjestöpäällikön ja -asiantuntijan rekrytoimisen ja toimiston muuton myötä. Muutoksen pyörteissä ovat olleet myös Rusetin nettisivut ja visuaalinen ilme. Nyt näiden uudistuksista päästään nauttimaan!

Uudistetuilta nettisivuilta löydät helposti kaiken tiedon Rusetin toiminnasta: ajankohtaisista uutisista, seuraavista tapahtumista, ryhmätoiminnasta, vaikuttamistyöstä ja Rusetin tuottamista materiaaleista. Sivuilta löydät myös tietoa Rusetista yhdistyksenä, miten jäseneksi voi liittyä ja miten Rusetin toimistoon voi olla yhteydessä.

Uudistuksiin kuuluu myös Rusetin päivitetty visuaalinen ilme. Rusetin värejä on uudistettu vastaamaan paremmin vammaisten naisliikkeen menevää ja aktiivista toimintaa, ja rusetin solmiminen ja vapaasti liehuva rusettinauha on toistuva elementti Rusetin ilmeessä. Uusia ovat myös Rusetille piirretyt naishahmot, jotka seikkailevat tulevaisuudessa nettisivuilla ja somessa. Hahmot kuvaavat hyvin vammaisten naisten moninaisuutta, jonka Rusetti solmii yhteen!

Nettisivu-uudistuksen ja visuaalisen ilmeen päivityksen ovat toteuttaneet huikeat vammaiset naiset, nettisivuvelhona toimi Janita Ruuskanen ja visuaalisen ilmeen taikojana Vivi Virtanen.