fbpx

Rusetin Naistenpäivän jatkot 9.3.

helmi 19, 2024

Tule mukaan naistenpäivän jatkoille!

Naistenpäivän jatkoilla säkenöidään yhdessä vammaisten naisten kesken ja juhlistetaan naiseutta sen kaikissa eri muodoissa! Liity seuraan verkossa lauantaina 9.3. klo 12–15 nauttimaan yhdessäolosta, Tease&Power -ryhmän esityksistä ja työpajasta.

Tease&Power: ”Tämä burleski ja twerk-esitys ja työpaja on suunnattu erityisesti niille naisille, jotka ovat esteettömien tilojen ja esimerkiksi ahtaiden normien takia rajautuneet pois burleskin parista. Tease&Power on nostanut valokeilaan erilaiset kehot ja taustat sekä haastanut yhteiskuntaa siitä, voisiko vähemmistöön kuuluva henkilö tulla nähdyksi ensisijaisesti taiteensa – ei vähemmistöstatuksensa kautta. Mukana ohjaamassa on Queen Rebecca ja Awa Sowe.

Naistenpäivän jatkojen esitykseen ja työpajaan toivotetaan tervetulleeksi kaikki naiset ja naiseksi itsensä kokevat – aikaisempaa kokemusta burleskista/twerkistä et tarvitse! Tärkeintä on lähteä avoimin mielin tutkailemaan millainen liikekieli resonoi itsessään ja miten haluaisi tulla nähdyksi. Työpaja ei sisällä riisuutumista.

Työpajan lisäksi tarjoilemme kaksi Tease&Power-esitystä – tule kimaltelemaan kanssamme!”

Kuvituskuva, jossa valokuvat esiintyjistä. Toinen makaa lattialla ja jalat pyörätuolin päällä ja toinen seisoo kuvassa kukka suussa.

Aika: Lauantaina 9.3.2024 klo 12–15 (linjat auki klo 11.30 alkaen)

Paikka: Zoom

Hinta: maksuton

Lisätiedot: Nettitreffit ovat maksuttomat ja ne järjestetään Teamsin kautta. Rusetin toiminta on suunnattu vammaisille tytöille ja naisille.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu mukaan klikkaamalla painiketta tai meilitse osoitteeseen toimisto(at)rusettiry.fi . Saat tapahtumalinkin sähköpostiisi ennen nettitreffien alkamista. Linjat avataan jo klo 11.30, jolloin voit tulla testaamaan yhteytesi ja ratkomaan tekniset kysymykset, jos sellaisia on!