fbpx

Vammaisten naisten vertaiskeskusteluryhmä verkossa

Haluaisitko pohtia elämääsi ja suhdetta itseesi yhdessä muiden naisten kanssa? Tule mukaan Naistenkartanon ja Rusetin yhteiseen ohjattuun Mini-NOVAT-vertaistukiryhmään! NOVAT on naisten tarpeisiin kehitetty vertaistukiohjelma, jolla halutaan tukea naisten hyvinvointia. NOVAT on lyhenne sanoista “Naiset Ovat”. Se viittaa jokaisen oikeuteen määritellä itse oma naiseutensa.

Ryhmä järjestetään nyt kolmatta kertaa verkossa, ja se on osallistujille maksuton. Ryhmässä keskitytään oman kokemuksen jakamiseen ja muiden kuuntelemiseen. Jokainen ryhmäkerta rakentuu oman aiheen ympärille. Ryhmällä on käytössään materiaali, johon sisältyy päivän aiheeseen liittyvä alustusteksti, pohdintakysymykset sekä itsenäisesti tehtäviä harjoitustehtäviä. Ryhmä sopii erityisesti silloin, kun oma tilanne on suhteellisen tasainen eikä elämässä ole akuutteja kriisejä.

 

Tapaamisten aiheet:
18.9. Mitä minulle kuuluu?
25.9. Tunteiden kohtaaminen
2.10. Ajatusten voima
9.10. Omat rajat ja ihmissuhteet
16.10. Mihin voin vaikuttaa?

Ryhmässä ei neuvota, terapoida tai tarjoilla valmiita vastauksia vaan keskitytään oman kokemuksen jakamiseen ja muiden kuuntelemiseen.

Ryhmään mahtuu kahdeksan osallistujaa, joten ilmoittaudu mukaan nopeasti!

Ryhmä kokoontuu viisi kertaa verkossa keskiviikkoisin klo 17.30–19.30. Tapaamispäivämäärät ovat: 18.9., 25.9., 2.10., 9.10. ja 16.10.

Aika: keskiviikko 18.9.2024 alkaen. Tapaamiset ovat aina klo 17.30–19.30. Ryhmän tapaamispäivämäärät ovat: 18.9., 25.9., 2.10., 9.10. ja 16.10.

Paikka: verkossa

Hinta: maksuton

Lisätiedot: Keskusteluryhmä on maksuton. Rusetin toiminta on suunnattu vammaisille tytöille ja naisille.

Ilmoittautuminen: Hae mukaan ryhmään viimeistään 4.9. mennessä klikkaamalla ilmoittautumispainiketta tai meilitse osoitteeseen toimisto(at)rusettiry.fi.