fbpx

Rusetin iltakoulu: perhepolitiikka ma 26.8.

kesä 17, 2024

Rusetin iltakoulu: perhepolitiikka

Tervetuloa Rusetin toiseen iltakouluun maanantaina 26.8. klo 17.30–19.00! Iltakoulun teemana on perhepolitiikka. Iltakoulu toteutetaan verkossa.

Perhepolitiikka on mielenkiintoinen kenttä vammaisten naisten näkökulmasta. Miten vammaisten naisten perheiden yhdenvertaisuutta voitaisiin edistää? Miten helpottaa vammaisten naisten perheellistymistä? Millaisia haasteita liittyy lapsiperhearkeen, ja millaisia poliittisia muutoksia tarvittaisiin aidon tasa-arvon edistämiseksi? Perhepolitiikan teemoja alustamassa on Monimuotoiset perheet -verkoston johtava asiantuntija Emma Kolu! 

Rusetin iltakoulut ovat toimintakonsepti, joissa sukelletaan syvälle erilaisiin yhteiskunnallisiin teemoihin vammaisten naisliikkeen näkökulmasta. Tule mukaan keskustelemaan ja juonimaan maailman muuttamista!

Rusetin tarrakuva

Aika: Maanantaina 26.8. klo 17.30–19.00

Paikka: Teams

Hinta: maksuton

Lisätiedot: Iltakoulut ovat maksuttomat ja ne järjestetään Teamsin kautta. Rusetin toiminta on suunnattu vammaisille tytöille ja naisille.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu mukaan 25.8. mennessä klikkaamalla painiketta tai meilitse osoitteeseen toimisto(at)rusettiry.fi. Saat osallistumislinkin sähköpostiisi ennen iltakoulun alkamista.