fbpx
Ensimmäiset VERTAISÄIDIT koulutettu
l

Julkaistu 16.4.2021

Aihealue: Äitiys

VEERAn ensimmäiset vertaisäidit on koulutettu!

Olemme hankkeessa erittäin ylpeitä meidän kahdeksasta vertaisäidistä, jotka osallistuivat maaliskuun lopussa viikonlopun mittaiseen koulutukseen. Koulutus tapahtui poikkeuksellisesti etäyhteyksin. Koulutuksessa tutustuttiin tosiimme, opittiin vertaistukijan taidoista ja vapaaehtoisena toimimisesta. Lisäksi käsiteltiin äitiyden haasteita vammaisena henkilönä ja millaiselle tuelle on tarvetta missäkin kohtaa äitiyttä.

Koulutukseen osallistuneiden äitien kokekmuspohja on erittäin laaja ja asiantunteva. Siksi on erityisen hienoa kehittää vertaisäititoiminta yhdessä näiden upeiden äitien kanssa ja saada rakennettua vertaisäititoiminnasta kohderyhmän näköistä toimintaa.

Vielä pitää hetki malttaa, mutta ei kauan. Toiminta käynnistyy pian!

 

 

Lisää saman kaltaisia tekstejä…

Vertaisäidit julkaistu

VEERAn kouluttamat vertaisäidit on nyt julkaistu. Toiminta käynnistyy hiljalleen ja virallinen lähtölaukaus toiminnalle tapahtuu syksyllä. Nyt jo voit tutustua vertaisäiteihin ja ottaa yhteyttä heihin.

Vammainen asiakas ja äitiys, KYSELY AMMATTILAISILLE

kysely on tarkoitettu AMMATTILAISILLE, jotka toimivat esimerkiksi sosiaali- ja terveydenhollossa, äitiyshuollossa, sairaalassa tai neuvolassa, joissa asiakkaana voi toimia vammainen/toimintarajoitteinen äiti ja äidiksi haluava. Kyselyn vastauksia hyödynnetään parhaillaan koostettavan äitiysoppaan toteuttamisessa.