fbpx

Minä olen liideri 2024

helmi 4, 2024

Liiderikurssin ihanat naiset ryhmäpotretissa!

Rusetin Minä olen liideri 2024-koulutus kokosi yhteen ison joukon upeita naisia viikonlopuksi pohtimaan, oppimaan ja keskustelemaan johtajuudesta!

Viikonlopussa saimme kuulla rautaisannoksen vammaisten naisten asemasta ja mahdollisuuksista työelämässä Anni Kyröläisen johdolla. Keskustelimme esteellisestä yhteiskunnasta ja juonimme sitä, miten lasikatot rikottaisiin unelmien tieltä. Tärkeäksi teemaksi nousi myös se, miten pitää omasta jaksamisesta ja mielenterveydestä huolta, jos arjessa joutuu taistelemaan esimerkiksi toimimattoman palvelujärjestelmän kanssa.

Koulutuksessa pääsimme mukaan tarinoihin vammaisten naisten elämien varrelta sekä urapolkujen että Rusetin mentorien elämäntarinoiden kautta. Pääsimme mukaan elämänpolkuihin, joissa oli monia unelmia, epäonnistumisia, onnistumisia ja uusien suuntien löytämistä. Vammaisten naisten paikat yhteiskunnassa ovat kaikkialla: intohimojen parissa työelämässä, yhdistyksissä, harrastuksissa, johtotehtävissä ja oman yhteisön parissa.

Yhdessä työstettiin hissipuheita omasta osaamisesta ja sen sanallistamisesta. Opimme yhdessä, miten tiivistää tärkeimpiä kärkiteemoja kyvyistään ja mahdollisuuksistaan eri tilanteisiin sopivilla tavoilla. Pääsimme myös unelmoimaan ja rakentamaan unelmista konkreettisia välietappeja ja tavoitteita oman johtajuuspolun muodossa.

Tuntuu, että tulevaisuuden kaaokseen sai selvyyttä tavoitteita palastelemalla.

Kurssilta toivoin, etten olisi enää yksin identiteettini kanssa, enkä enää ole.