fbpx

Puheenjohtajien joulutervehdys!

joulu 21, 2023

Kulunut vuosi on ollut Rusetille merkittävä. Rusetti sai Stealta kohdennetun A-avustuksen, jonka myötä pystyimme palkkaamaan kaksi työntekijää, Annin ja Jaanan pyörittämään Rusetin päivittäistä toimintaa. Veera-hankkeen päättyessä oli hienoa saada Anni jatkamaan järjestöpäällikkönä ja Jaana järjestöasiantuntijaksi kaikkine ”hulluine” ideoineen.

Rusetin toimisto muutti keväällä Invalidiliiton tiloihin vuokralle. Oletko jo käynyt morjestamassa Annia ja Jaanaa toimistolla? Uusi puheenjohtajamme Anne on ja tilat ovat todella kivat. Rusetin ilmekin sai päivityksen, kun Vivi Virtanen suunnitteli meille uuden graafisen ilmeen niin sosiaaliseen mediaan, mainontaan ja nettisivuille, jotka uudistuivat samalla kertaa. Onhan www.rusettiry.fi sinulle tuttu sivusto? Sieltä löydät kaikki tapahtumat ja muut ajankohtaiset asiat.

Marja jättää puheenjohtajan tehtävänsä levollisin mielin ja siirtyy hallituksen rivijäseneksi vuoden vaihteessa. On helpottavaa huomata, että olemme saaneet niin paljon aikaiseksi vain vajaassa 10 vuodessa. Annella on varmasti uusia ajatuksia toimintaan ja tuo oman osaamisensa rusettilaisten käyttöön. Rusetin yhteisö on Annen tukena ja saamme varmasti aikaan mielenkiintoisia keskusteluja vammaisten naisten elämästä.

Tuleva vuosi tuo tullessaan etätapaamisten lisäksi myös livetapahtumia, joita olemme varmasti koronan aikana kaivanneet. Valtakunnalliseksi yhdistykseksi olemme saaneet hienosti rakennettua kaikille jotakin, mutta on tärkeää päästä myös kasvotusten saamaan yhteistä energiaa. Seuraa siis ilmoittelua ja lähde mukaan!

Haluamme yhteisen tervehdyksen myötä toivottaa kaikille Rusettilaisille lämpöistä joulun aikaa ja voimaannuttavaa vuotta 2024!

”Tiedät koko tarinan,
sen jonka muilta piilotan.
Uuden sivun kauniimman,
joka päivä sun kanssasi kirjoitan.
Aika haavat parantaa,
niin useasti sanotaan.
Mutta vielä paremmin,
sen tekee kosketus enkelin.

Oot mulle täällä,
enkeli maan päällä.
Kun kuljen hauraalla jäällä,
ohjaat rantaan, ennen syvää.
Oot mulle täällä,
enkeli maan päällä.
Sut syljen syliin ja tunnen,
kuinka siivet selkää silittää.

Oot enkeli maan päällä.”

Sanat: Annika Aakkula

 

Jouluterveisin

Marja Pihnala                    Anne Välimäki
Puheenjohtaja – 2023      Puheenjohtaja 2024–2025