fbpx
Tyttöjen ja nuorten OMA PIIRI -tapahtuma verkossa
l

Julkaistu 9.9.2021

Värillinen mainoskuva tapahtumassa, jossa Iinan ja Pinjan valokuva.

VEERA-hankkeen tyttöjen ja nuorten
OMA PIIRI -tapahtuma 9.10.2021!

 

Oma porukka, kaverit, rakkaat, hankalat suhteet ja yhden yön jutut – suhteita on monenlaisia! Millainen on sun piiri? VEERAn OMA PIIRI -verkkotapahtumassa syvennytään erilaisiin ihmissuhteisiin, rakkauteen ja seksuaalisuuteen.

Tapahtumassa mukana aiheita pohtimassa ja niistä keskustelemassa mm. Runkkarin käsikirjasta tuttu kirjailija ja toimittaja Ina Mikkola ja seksuaalineuvojaopiskelija ja vammaisaktivisti Pinja Eskola!

Tule messiin pohtimaan ja viettämään aikaa vertaisporukassa: OMA PIIRI on suunnattu 13–29-vuotiaille vammaisiksi tytöiksi ja nuoriksi naisiksi identifioituville. Tapahtuma alkaa klo 10 ja päättyy iltajuhliin. Ohjelma on reilusti tauotettua ja siihen voi osallistua omien voimavarojen mukaan. Tarkempi ohjelma päivitetään pian nettisivuillemme!

Tapahtuma järjestetään etänä ZOOM-alustaa hyödyntäen. Et tarvitse aiempaa kokemusta etätapahtumaan osallistumisesta, me järjestämme ennen tapahtumaa testihetken ZOOMin kanssa, jotta osallistuminen onnistuu mahdollisimman helposti.

Tapahtuma on maksuton sisältäen tapahtumapaketin, joka lähetetään osallistujille ennen tapahtumaa.

 

OHJELMA

LAUANTAI 9.10.

Klo 10.00–11.45: Tervetuloa! Ohjelmassa esittäytymistä ja lämmittelyä leirin teemojen parissa. Luomme tapahtumaan turvallisemman tilan.

Klo 11.45–12.00: TAUKO

Klo 12.00–13.30: Ina Mikkola ja moninaiset suhteet -paneeli!

Klo 13.30–14.00: TAUKO

Klo 14.00–16.00: Seksuaalineuvojaopiskelija Pinja Eskolan työpaja

Klo 16.00–17.00: TAUKO

Klo 17.00–19.00: Ihanat hankalat rakkaat: Ihmissuhdetyöpaja!

19.00–19.30: TAUKO

19.30 alkaen: Iltajuhlat ja yllätyksiä! <3

 

Ilmoittautuminen päättynyt

Lisätietoja voit kysyä VEERA-hankkeen projektisuunnittelijalta:
Jaana Tiiri, jaana.tiiri@rusettiry.fi, 044 491 8191

päivitetty 4.10.2021

 

Lisää saman kaltaisia tekstejä…

KALEVALA X VAMMAISETTYTÖT ETSII PROJEKTITYÖNTEKIJÄÄ!

Oletko sinä etsimämme henkilö, jonka sydän sykkii vammaisten tyttöjen ja nuorten naisten asialle? Sinulla on kokemusta tapahtumien järjestämisestä ja organisoinnista? Ymmärrät nettisivuja sekä niiden sielunmaailmaa ja sisällön tuottamaminen on tuttua? Somessa uit kuin kala vedessä? Nyt on paikka auki just sulle!

Kalevala Koru x vammaisettytöt.fi

Vammaiset naiset ja tytöt ovat edelleen syrjitty ja näkymätön vähemmistö yhteiskunnassamme. Vammaisten naisten hyvinvointia ja näkyvyyttä parantaakseen Kalevala Koru on valinnut kotimaan uudeksi hyväntekeväisyyskumppanikseen vammaisten tyttöjen ja naisten järjestön Rusetti ry:n. Kalevala Korun ja Rusetin yhteistyön tavoitteena on muuttaa tilanne ja nostaa vammaiset tytöt ja naiset näkyviksi.

SIVUVAUNU -opas julkaistu!

Olemme julkaisseet laatuaan ensimmäisen Sivuvaunu-oppaan, vammaisille äideille ja äitiydestä haaveileville sekä meidän parissamme toimiville ammattilaisille tueksi.