fbpx
Tyttöjen ja nuorten OMA ÄÄNI -kurssi VERKOSSA!
l

Julkaistu 15.9.2020

Oma ääni-kurssin mainos, jossa kuvassa Jenni Janakka Röyhkeyskoulusta ja Kynä - kirjasta kansikuva. Kurssin mainos on tekstinä tämän kuvan alla.

 

VEERA-hankkeen tyttöjen ja nuorten OMA ÄÄNI -verkkokurssi 13.–15.11.2020!

 

Olet sitten intohimoinen kirjoittaja, somettaja, esiintyjä tai vasta etsimässä omaa ääntäsi ja ilmaisun tapaasi, kurssi on sinua varten! Kurssilla saat ohjausta asiantuntevilta itseilmaisun ammattilaisilta. Oma ääni -kurssilla mukana mm. Jenni Janakkalan RÖYHKEYSKOULU ja Tuumakustannuksen KYNÄ – KAIKKI TÄRKEÄ KIRJOITTAMISESTA! Kurssi koostuu työpajoista, yhdessäolosta, iltajuhlista ja paljon muusta menosta ja meiningistä. On aika saada vammaisten tyttöjen ja nuorten ääni kuuluviin!

Jos olet 13–29-vuotias vammainen tyttö tai nuori nainen, tule messiin! Kurssi starttaa perjantaina 13.11. klo 18 ja päättyy sunnuntaina 15.11. klo 16. Tarkempi ohjelma lähetetään osallistujille.

Et tarvitse aiempaa kokemusta verkkokoulutukseen osallistumisesta, me järjestämme ennen kurssia kaikkien kanssa henkilökohtaisesti testihetken käytettävän ZOOM-ohjelmiston kanssa, jotta osallistuminen onnistuu mahdollisimman helposti.

Kurssi on maksuton (sisältää kurssimateriaalit, jotka lähetetään osallistujille kotiin, ennen kurssin alkua).

 

Ohjelma

PERJANTAI 13.11.
Klo 18–21: Tervetuloa kurssille! Ohjelmassa esittäytymistä ja tutustumista. Luodaan kurssille turvallisempi tila ja startataan sukellus itseilmaisuun! Illalla rentoa yhdessäoloa. Ohjelma on tauotettu.

LAUANTAI 14.11.
Klo 9–10: Vapaavalintainen yhteinen aamupalahetki
Klo 10–14: Itseilmaisun työpajoja: luvassa syventymistä esiintymiseen, kirjoittamiseen, sosiaaliseen mediaan ja taiteeseen. Ohjelma on tauotettu.
Klo 14–17: Tauko
Klo 17–20: Räväkkää ja syvällistä pohdintaa röyhkeydestä, rohkeudesta ja omasta itsestä!
Klo 20 – : Iltajuhlat

SUNNUNTAI 15.11.
Klo 9–10: Vapaavalintainen yhteinen aamupalahetki
Klo 10–13: Itseilmaisun treenit: itsen ylittämistä, uusien juttujen kokeilua ja toisten tsemppaamista. Ohjelma on tauotettu.
Klo 13–14: Tauko
Klo 14–16: Kurssin lopetus: mitä jäi käteen, miten tästä eteenpäin?

 

HAKU ON PÄÄTTYNYT, hakijoille ilmoitetaan valinnasta sähköpostitse ma 2.11.2020

Lisätietoja voit kysyä VEERA-hankkeen projektisuunnittelijalta:
Jaana Tiiri, jaana.tiiri@rusettiry.fi, 044 491 8191

päivitetty 1.11.2020

Lisää saman kaltaisia tekstejä…

Hyväikäisten vammaisten naisten keskustelukortit on julkaistu

VEERA-hanke on julkaissut 9.12.2022 keskustelukortit hyväikäisille vammaisille naisille. Korttien avulla on tarkoitus herättää keskustelua sellaisista hyväikäisen vammaisen naisen elämään liittyvistä asioista, joita kaikki pohtivat tahoillaan, mutta niistä harvoin uskalletaan puhua ääneen.

VEERAn mentoritoiminta on käynnistynyt

VEERA-hanke ylpeänä esittää, Suomen ensimmäinen vammaisten naisten mentorointiverkosto on aloittanut toimintansa. VEERAn mentoreilta vammaiset naiset voivat saada….

Ilmoittautuminen hyvinvointiwebinaariin on auki!

Järjestämme suuren kysynnän johdosta hyvinvointiwebinaarin ma 28.11.2022 vammaisille yli 55 -vuotiaille naisille ZOOMssa. Ohjelmassa luennot mielenterveystaidoista sekä hyväikäisten terveydestä naiserityisestä näkökulmasta.