fbpx

VEERAssa tavoitteena on tukea tyttöjen ja nuorten naisten omanarvontuntoa ja itsetuntoa (13-29 -vuotiaat). Hanke rakentaa mahdollisuuksia löytää vertaisia, saada tukea ja koota yhteen nuorten vammaisten naisten yhteisöä. Tavoitteena on myös mahdollistaa omien itseilmaisun kanavien löytäminen, jotta yhä useampi voisi löytää itselleen vertaistukea ja esikuvia. Toiminnan suunnittelu ja toteutus on lähtöisin nuorista vammaisista naisista koostuvasta suunnitteluryhmästä. Vuodelle 2021 on tiedossa kaksi kurssia nuorille, sekä kuukausittaisia ZOOM-tapaamisia erilaisten itseilmaisuun liittyvien teemojen ympärillä.

Värillinen mainoskuva tapahtumassa, jossa Iinan ja Pinjan valokuva.

VEERA-hankkeen tyttöjen ja nuorten
OMA PIIRI -tapahtuma 9.10.2021!

 

Oma porukka, kaverit, rakkaat, hankalat suhteet ja yhden yön jutut – suhteita on monenlaisia! Millainen on sun piiri? VEERAn OMA PIIRI -verkkotapahtumassa syvennytään erilaisiin ihmissuhteisiin, rakkauteen ja seksuaalisuuteen.

Tapahtumassa mukana aiheita pohtimassa ja niistä keskustelemassa mm. Runkkarin käsikirjasta tuttu kirjailija ja toimittaja Ina Mikkola ja seksuaalineuvojaopiskelija ja vammaisaktivisti Pinja Eskola!

Tule messiin pohtimaan ja viettämään aikaa vertaisporukassa: OMA PIIRI on suunnattu 13–29-vuotiaille vammaisiksi tytöiksi ja nuoriksi naisiksi identifioituville. Tapahtuma alkaa klo 10 ja päättyy iltajuhliin. Ohjelma on reilusti tauotettua ja siihen voi osallistua omien voimavarojen mukaan. Tarkempi ohjelma päivitetään pian nettisivuillemme!

Tapahtuma järjestetään etänä ZOOM-alustaa hyödyntäen. Et tarvitse aiempaa kokemusta etätapahtumaan osallistumisesta, me järjestämme ennen tapahtumaa testihetken ZOOMin kanssa, jotta osallistuminen onnistuu mahdollisimman helposti.

Tapahtuma on maksuton sisältäen tapahtumapaketin, joka lähetetään osallistujille ennen tapahtumaa.

 

OHJELMA

LAUANTAI 9.10.

Klo 10.00–11.45: Tervetuloa! Ohjelmassa esittäytymistä ja lämmittelyä leirin teemojen parissa. Luomme tapahtumaan turvallisemman tilan.

Klo 11.45–12.00: TAUKO

Klo 12.00–13.30: Ina Mikkola ja moninaiset suhteet -paneeli!

Klo 13.30–14.00: TAUKO

Klo 14.00–16.00: Seksuaalineuvojaopiskelija Pinja Eskolan työpaja

Klo 16.00–17.00: TAUKO

Klo 17.00–19.00: Ihanat hankalat rakkaat: Ihmissuhdetyöpaja!

19.00–19.30: TAUKO

19.30 alkaen: Iltajuhlat ja yllätyksiä! <3

 

Ilmoittautuminen päättynyt

Lisätietoja voit kysyä VEERA-hankkeen projektisuunnittelijalta:
Jaana Tiiri, jaana.tiiri@rusettiry.fi, 044 491 8191

päivitetty 4.10.2021

Viimeisimmät artikkelit ja uutiset

vammaisettytöt.fi -sivusto on auki!

vammaisettytöt.fi -sivusto on auki! Alusta kohtaamisille, oman elämän näkyväksi tekemiselle ja mahdollisuuksille löytää esikuvia ja kokea tulleensa nähdyksi.   Päivitetty...

lue lisää

Kalevala Koru x vammaisettytöt.fi

Kalevala Koru on valinnut Rusetti ry:n hyväntekeväiyyskohteekseen. Yhteistyöllä edistetään vammaisten naisten ja tyttöjen näkyväksi nousemista – rohkaisemalla ja...

lue lisää

Blogi: Ihana kamala vammaisten kerho

Kun populaarikulttuuri ja iso osa yhteiskunnasta antaa ymmärtää, että vammaisuus tai erilaisuus ylipäätään on huono asia, ei ole ihme, että ei haluta tulla kutsutuksi...

lue lisää

Meikki IG live!

  Tule seuraamaan VEERA-hankkeen meikkausaiheista Instagram-liveä torstaina 16.9. klo 18!   Livessä VEERAn Jenniina ja Jaana keskustelevat suhteestaan meikkaamiseen...

lue lisää

Lisää artikkeleita ja uutisia Ajankohtaista sivulla →

Share This