fbpx
Jaanan jäähyväiskirje
l

Julkaistu 8.4.2022

Aihealue: Hanke | Yleinen

 

Hyvästi VEERA

 

Joskus elämässä tapahtuu sellaisia keikauksia, jotka tuntuvat samaan aikaan mahtavilta ja musertavilta. Sellaiselta tuntuu tämä hetki, jossa teen viimeistä työpäivää VEERA-hankkeessa. Olen ollut VEERAn matkassa ensimmäisestä päivästä lähtien, mutta nyt on aika hypätä uuteen työhön.

VEERA-hanke on valtava voimanponnistus vammaisten naisliikkeessä ja on ollut onni olla osa sitä. VEERAn parissa olen päässyt toteuttamaan upeaa vammaisten tyttöjen ja nuorten naisten toimintaa, joka on tuonut yhteisöämme tiiviimmin yhteen ja vaikuttanut meihin kaikkiin. Toivoa tuoden, identiteettiä vahvistaen ja kokemuksia jakaen olemme kaikki saaneet tästä toiminnasta ja yhteisöstä: osallistujat, tekijät ja minä. Olen myös päässyt kuulemaan ja kouluttamaan huikeita vammaisia vertaisäitejä – ensimmäisiä laatuaan Suomessa. Tällä toiminnalla on kauaskantoiset vaikutukset ja toivon, että tulevaisuudessa entistä suurempi joukko vammaisia naisia voi saada vertaistukea perhesuunnitteluun liittyviin kysymyksiin.

Onneksi VEERA-hanke jatkaa voittokulkuaan ja kuten aina naisliikkeessä: kapula annetaan seuraavalle, osaavalle naiselle. Minun tilallani VEERA-hankkeen projektisuunnittelijana jatkaa järjestökentällä työuransa aloittanut yhteisöpedagogi Selda Demirtas. Paljon onnea ja menestystä hänelle tulevaan työhön!

Ettekä te minusta niin helposti pääse: vammaisten naisliike ei poistu sydämestäni, enkä minä siitä. VEERA-hanke ja Rusetti ry ovat aina olleet minulle enemmän kuin työpaikka. Ne ovat oma yhteisöni, tukeni ja perheeni.

 

Tavataan!

Jaana Tiiri 

päivitetty 8.4.2022

Jaanan valokuva viimeisestä työpäivästä. Jaana istuu työpöydällä kahvikuppi kädessä.

Lisää saman kaltaisia tekstejä…

Hyväikäisten vammaisten naisten keskustelukortit on julkaistu

VEERA-hanke on julkaissut 9.12.2022 keskustelukortit hyväikäisille vammaisille naisille. Korttien avulla on tarkoitus herättää keskustelua sellaisista hyväikäisen vammaisen naisen elämään liittyvistä asioista, joita kaikki pohtivat tahoillaan, mutta niistä harvoin uskalletaan puhua ääneen.

VEERAn mentoritoiminta on käynnistynyt

VEERA-hanke ylpeänä esittää, Suomen ensimmäinen vammaisten naisten mentorointiverkosto on aloittanut toimintansa. VEERAn mentoreilta vammaiset naiset voivat saada….

Ilmoittautuminen hyvinvointiwebinaariin on auki!

Järjestämme suuren kysynnän johdosta hyvinvointiwebinaarin ma 28.11.2022 vammaisille yli 55 -vuotiaille naisille ZOOMssa. Ohjelmassa luennot mielenterveystaidoista sekä hyväikäisten terveydestä naiserityisestä näkökulmasta.