fbpx

Mikä on VEERA?

Vammaisten tyttöjen ja naisten valtakunnallinen hanke

VEERAn päätavoite on varmistaa vammaisiksi tytöiksi ja naisiksi indentifioituville mahdollisuuksia vertaisuudesta voimaantumiseen. Hanketta hallinnoi Rusetti – Vammaisten naisten valtakunnallinen yhdistys ry.  VEERA rahoitetaan STEAn avustuksen turvin 2020-2022.

Hankkeen viimeisimmät kuulumiset ja ajankohtaiset asiat

Tyttöjen ja nuorten OMA ÄÄNI -kurssi marraskuussa!

Kurssilla sukelletaan oman äänen ja itseilmaisun syntysijoille. Olet sitten intohimoinen kirjoittaja, somettaja, esiintyjä tai vasta etsimässä omaa ääntäsi ja ilmaisun tapaasi, kurssi on sinua varten! Kurssilla saat ohjausta asiantuntevilta itseilmaisun ammattilaisilta ja pääset jakamaan ajatuksiasi vertaisporukassa. On aika saada vammaisten tyttöjen ja nuorten ääni kuuluviin!

lue lisää

Toiminta

VEERA toteuttaa toimintaa neljälle kohderyhmälle. Klikkaa ja lue lisää!

Tytöt ja nuoret

Äidit ja äidiksi haluavat

Ikääntyneet

Johtajuus

VEERAn tiimi

Hankkeen kaksi työntekijää toimivat Helsingistä käsin.

Olen innoissani tästä projektista, jossa pääsemme vaikuttamaan vammaisten tyttöjen ja naisten asemaan Suomessa. Projektipäällikkönä vastaan VEERAsta kokonaisuudessaan.

Anni Täckman

Projektipäällikkö

VEERA on minulle intohimoprojekti, josta olen hyvin ylpeä. Projektisuunnittelijana olen vastuussa hankkeen toiminnan suunnittelusta ja toteuttamisesta. Olethan yhteydessä, jos sinulla on ajatuksia ja ideoita hankkeelle!

Jaana Tiiri

Projektisuunnittelija

Hankkeen hallinnoija

Rahoitus

Share This