fbpx
Hyväikäisten hyvinvointikiertueen ilmoittautuminen on auki!
l

Julkaistu 19.7.2022

Syksyllä toteutamme hyvinvointiseminaarin vammaisille yli 55 -vuotiaille naisille kolmella paikkakunnalla. Ohjelmassa monipuoliset luennot hyväikäisten terveydestä, tutustumista uusiin keskustelukortteihin ja yhteinen liikuntatuokio. Hyvinvointipäivät ovat sisällöiltään samanlaiset, joten valitse itsellesi sopivin paikkakunta ja ilmoittaudu mukaan.

  • Kunnonpaikasta Siilinjärveltä 23.9. (viimeinen ilmoittautuminen su 4.9.)
  • Scandic Parkista Helsingistä 27.9. (viimeinen ilmoittautuminen ti 6.9.)
  • Scandic Citystä Rovaniemeltä 4.10. (viimeinen ilmoittautuminen ti 13.9.)

 

Tarkemmat ohjelmat, ilmoittautuminen ja lisätiedot täältä >>

 

päivitetty 19.7.2022

Hyväikäisten vammaisten naisten hyvinvointikiertueen mainos, sisältää tekstiä, kuvituskuva

Lisää saman kaltaisia tekstejä…

vammaisettytöt.fi -sivusto on auki!

Verkkosivusto vammaisettytöt.fi on avattu! Sivusto on osa Kalevala Koru Oy:n ja Rusetin solmimaa yhteistyösopimusta, jonka päämääränä on voimaannuttaa vammaisia tyttöjä ja nuoria naisia.

KALEVALA X VAMMAISETTYTÖT ETSII PROJEKTITYÖNTEKIJÄÄ!

Oletko sinä etsimämme henkilö, jonka sydän sykkii vammaisten tyttöjen ja nuorten naisten asialle? Sinulla on kokemusta tapahtumien järjestämisestä ja organisoinnista? Ymmärrät nettisivuja sekä niiden sielunmaailmaa ja sisällön tuottamaminen on tuttua? Somessa uit kuin kala vedessä? Nyt on paikka auki just sulle!

Kalevala Koru x vammaisettytöt.fi

Vammaiset naiset ja tytöt ovat edelleen syrjitty ja näkymätön vähemmistö yhteiskunnassamme. Vammaisten naisten hyvinvointia ja näkyvyyttä parantaakseen Kalevala Koru on valinnut kotimaan uudeksi hyväntekeväisyyskumppanikseen vammaisten tyttöjen ja naisten järjestön Rusetti ry:n. Kalevala Korun ja Rusetin yhteistyön tavoitteena on muuttaa tilanne ja nostaa vammaiset tytöt ja naiset näkyviksi.