fbpx
Rauhaisaa Joulua ja sädehtivää Uutta Vuotta!
l

Julkaistu 22.12.2021

Aihealue: Hanke | Yleinen

VEERA-hanke jää lomailemaan joulun ajaksi!

Toivotamme täältä päämajasta oikein hyvää ja rauhaisaa joulua, palaamme työn ja vammaisten naisten asialle 10.1.2022. Haluamme sydämestämme kiittää kaikkia, jotka olemme kohdanneet vuonna 2021! Vuosi on ollut täynnä toimintaa ja homma vain jatkuu ensi vuonna. Stay tuned, lepäämme ja täältä taas tullaan!

Anni ja Jaana

 

Valokuva, jossa Anni ja Jaana kurkkaavat luukusta jouluisissa merkeissä. Värivalot loistavat.

Lisää saman kaltaisia tekstejä…

KALEVALA X VAMMAISETTYTÖT ETSII PROJEKTITYÖNTEKIJÄÄ!

Oletko sinä etsimämme henkilö, jonka sydän sykkii vammaisten tyttöjen ja nuorten naisten asialle? Sinulla on kokemusta tapahtumien järjestämisestä ja organisoinnista? Ymmärrät nettisivuja sekä niiden sielunmaailmaa ja sisällön tuottamaminen on tuttua? Somessa uit kuin kala vedessä? Nyt on paikka auki just sulle!

Kalevala Koru x vammaisettytöt.fi

Vammaiset naiset ja tytöt ovat edelleen syrjitty ja näkymätön vähemmistö yhteiskunnassamme. Vammaisten naisten hyvinvointia ja näkyvyyttä parantaakseen Kalevala Koru on valinnut kotimaan uudeksi hyväntekeväisyyskumppanikseen vammaisten tyttöjen ja naisten järjestön Rusetti ry:n. Kalevala Korun ja Rusetin yhteistyön tavoitteena on muuttaa tilanne ja nostaa vammaiset tytöt ja naiset näkyviksi.

SIVUVAUNU -opas julkaistu!

Olemme julkaisseet laatuaan ensimmäisen Sivuvaunu-oppaan, vammaisille äideille ja äitiydestä haaveileville sekä meidän parissamme toimiville ammattilaisille tueksi.